Кратко въведение в прозрачния холографски LED екран

2023-05-23 12:00:10 5

transparent Holographic Screen е нова технология, използвана за показване на изображения и текст. Тя е различна от обикновените екрани и дисплеи, тъй като показва снимки и текст на прозрачен екран с видима прозрачност над 90%, така че да могат да се видят други обекти, така че да се поддържа пространствена координация и цялостност. Той може да показва 2D изображения, както и 3D анимации и може да излъчва изображения на дълги разстояния, използвайки естествена светлина.

transparent холографски екрани са възможни чрез техника, наречена"holographic mapping", която преобразува 3D Изображенията в 2D изображения и ги показва на 2D повърхност, използвайки светодиоди за постигане на висока разделителна способност. 

a прозрачен холографски екран има много предимства. Първо, той има толкова висока прозрачност, че има чувството, че няма екран, а също така има висока точност на цветовете и висока разделителна способност за всички видове сложни приложения. В допълнение, той може да обедини фона, хората и предметите, така че да изглежда по -естествено в цялостната среда, което също е голяма разлика от обикновените монитори. 

due до The Над предимствата прозрачните холографски екрани стават все по -популярни, които могат да се използват в образователни, публични дисплеи, развлечения и търговски приложения. Например, той може да се използва за показване на 3D графики и изображения, поддържане на хората да разглеждат информация и да им помогнат по -добре да разберат понятията; Може да се използва и за рекламен дисплей, изложбен дисплей и т.н. Развлечения, финанси, образование, медицински и други области, за да предоставят на потребителите и потребителите ценно съдържание. В бъдеще прозрачните холографски екрани ще стават все по -популярни и ще се използват в голям брой сценарии за приложение, осигурявайки по -щастлив опит за потребление на потребителите по целия свят. за повече въпроси, моля, не се колебайте да изпратите да изпратите inquiry to us!

Creative

innovativeinspiration3Dholographic

LED screen

leddesignLEDtransparentscreen#LED#######